Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Luna europeană a diversităţii. Seminar „Cum să construim un mediu de lucru în care să ne fie bine”

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează miercuri, 24 mai 2023, atelierul online Cum să construim un mediu de lucru în care să ne fie bine.
Evenimentul este organizat în cadrul Lunii europene a diversității, o mișcare de sensibilizare cu privire la importanța diversității și incluziunii la locul de muncă și în societate, celebrată în întreaga UE pe parcursul lunii mai.

Atelierul de anul acesta, cel de-al treilea organizat de ANFP ca parte a acestei mișcări în calitate de cofondator al Cartei Diversității din România și promotor al principiilor acesteia în administrația publică, va reuni specialiști în psihologie și resurse umane pentru a crea punți către o administrație publică în care respectul reciproc și încrederea să primeze.

Vom discuta împreună cu funcționari despre valorile serviciului public și beneficiile promovării unei culturi sănătoase la locul de muncă, diverse și incluzive, despre comportamente și medii de lucru toxice și despre cum să nu le cultivăm, despre cum stabilim limite sănătoase și relații bune, atât cu colegii, cât și cu cetățenii care solicită servicii publice.

 

Agenda evenimentului

Categorie: Evenimente, luni, 22 mai 2023


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi