Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Solicită informații

Prin INFORMAȚIE DE INTERES PUBLIC se întelege orice informatie care privește activitățile sau rezultă din activitățile unei autorități publice sau instituții publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informației. (art. 2. , lit. b din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public) 

Conform prevederilor art. 6, alin (3) din Legea nr. 544/ 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public solicitarea în scris a informaţiilor de interes public cuprinde următoarele elemente:

a) autoritatea sau instituţia publică la care se adresează cererea;
b) informaţia solicitată, astfel încât să permită autorităţii sau instituţiei publice identificarea informaţiei de interes public;
c) numele, prenumele şi semnătura solicitantului, precum şi adresa la care se solicită primirea răspunsului.

Date persoană care furnizează informații de interes public: Ioan Vodopeanu, consilier - Serviciul Comunicare și Relaţii Internaţionale, e-mail: comunicare@anfp.gov.ro

Program comunicare informaţii de interes public solicitate verbal:

  • Luni, Marţi, Joi: 8.00 - 16.30
  • Miercuri: 9.00 - 17.30
  • Vineri: 8.00 - 14.00

Solicită prin poștă: descarcă formularul și trimite-l prin poștă la adresa Bulevardul Mircea Vodă, Nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod postal 030669, Bucureşti.

Solicită online