Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Proiecte de acte normative

 Coordonate de contact ale persoanei responsabile pentru relaţia cu societatea civilă:

Liliana Mogoș, consilier , e-mail: liliana.mogos@anfp.gov.ro

2023

12.05.2023 - Proiectul de ordin al președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru modificarea și completarea Anexei la Ordinul Președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici nr. 351/11.04.2023 pentru aprobarea Procedurii și a condițiilor tehnice pentru înregistrarea audio-video a probelor de concurs ale proiectului – pilot al concursului de ocupare a unor funcții publice vacante, accesul la înregistrarea probelor de concurs și stocarea înregistrării, în vederea asigurării procedurii de transparență decizională

Proiectul de ordin a fost publicat în data de 12.05.2023 respectiv „Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de ordin supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Bulevardul Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod poştal 030669, Bucureşti, la adresele de e-mail: andreea.iancu@anfp.gov.ro; bianka.gagea@anfp.gov.ro sau comunicare@anfp.gov.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunţului''.

15.02.2023 -  Proiectul de Ordin al președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru aprobarea procedurii și a condițiilor tehnice pentru înregistrarea audio-video a probelor de concurs ale proiectului – pilot al concursului de ocupare a unor funcții publice vacante, accesului la înregistrarea probelor de concurs și stocarea înregistrării.

Proiectul de ordin a fost publicat în data de 15.02.2023 respectiv „Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de ordin supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Bulevardul Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod poştal 030669, Bucureşti, la adresele de e-mail: andreea.iancu@anfp.gov.ro; bianka.gagea@anfp.gov.ro sau comunicare@anfp.gov.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunţului''.

26.01.2023  - Proiectul de Ordin al președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru aprobarea conținutului formularului tipizat și caracteristicilor de tipărire ale procesului-verbal de constatare a contravențiilor și de aplicare a sancțiunilor de către reprezentanții Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

„Proiectul de act normativ a fost publicat în data de 26.01.2023, respectiv „Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Bulevardul Mircea Vodă, nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod poştal 030669, Bucureşti, la adresa de e-mail: adina.nedelea@anfp.gov.ro sau comunicare@anfp.gov.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunţului”.

12.01.2023  – Proiectul de Ordin al președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru stabilirea termenului de comunicare a datelor privind comisiile paritare şi acordurile colective pentru anul 2022

Proiectul de ordin a fost publicat în data de 12.01.2023.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de ordin supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Bulevardul Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod poştal 030669, Bucureşti, la adresele de e-mail: liliana.mogos@anfp.gov.ro sau comunicare@anfp.gov.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului. 

 

12.01.2023 – Proiectul de Ordin al președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru aprobarea Instrucţiunilor de publicare a anunțului privind organizarea etapei de selecție a proiectului-pilot al concursului de ocupare a unor funcţii publice vacante

Proiectul de ordin a fost publicat în data de 12.01.2023.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de ordin supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Bulevardul Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod poştal 030669, Bucureşti, la adresele de e-mail: liliana.mogos@anfp.gov.ro, ana.ene@anfp.gov.ro sau comunicare@anfp.gov.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului. 

 

06.01.2023 – Proiectul de Ordin al președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru aprobarea necesarului de funcții publice previzionate pentru desfășurarea proiectului – pilot derulat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru ocuparea unor funcții publice vacante 

Proiectul de ordin a fost publicat în data de 6.01.2023.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de ordin supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Bulevardul Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod poştal 030669, Bucureşti, la adresele de e-mail: liliana.mogos@anfp.gov.ro sau comunicare@anfp.gov.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului. 

 06.01.2023 – Proiectul de Ordin al președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru aprobarea instrucțiunilor privind utilizarea instrumentelor informatice pentru extragerea automată a propunerilor de subiecte de către membrii comisiei de concurs la etapa de selecție a concursului pilot

Proiectul de ordin a fost publicat în data de 6.01.2023.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de ordin supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Bulevardul Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod poştal 030669, Bucureşti, la adresele de e-mail: ana.ene@anfp.gov.ro sau comunicare@anfp.gov.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

 

Arhivă Proiecte de acte normative