Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Informare achiziţie directă servicii de consultanță în vederea realizării caietului de sarcini pentru dezvoltarea și implementarea platformei interactive și colaborative pentru managementul standardizat al resurselor umane în administrația publică centrală (SIMRU)

În atenția tuturor operatorilor economici

Vă informăm faptul că, în data de 26 ianuarie 2023, a fost publicată în sistemul SEAP cu nr. ADV1341341, procedura de achiziție directă de servicii de consultanță achiziții, al cărei caiet de sarcini îl anexăm.

Serviciile care fac obiectul achiziţiei sunt finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) - Componenta 7 Transformarea digitală, Investiţia 10 Transformarea digitală în managementul funcţiei publice - jalon nr. 177 ”S-au instituit şi sunt operaţionale platforme interactive şi colaborative pentru managementul standardizat al resurselor umane în administraţia publică centrală" (SIMRU).

Vă adresăm rugămintea de a analiza documentația și de a valorifica această oportunitate prin depunerea unei oferte care să vizeze asigurarea de expertiză specializată Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici în vederea elaborării caietului de sarcini aferent contractului pentru servicii de consultanță și dezvoltare de software pentru implementarea platformei interactive şi colaborative pentru managementul standardizat al resurselor umane în administraţia publică centrală (SIMRU).

Categorie: Anunțuri, vineri, 27 ianuarie 2023


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi