Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Seminar regional „Managementul funcţiei publice” la Iași

În data de 10 februarie 2023, Agenţia Naţională a Funcționarilor Publici organizează un nou seminar regional „Managementul funcţiei publice” la Iași. 

Seminarul va avea loc la sediul Instituției Prefectului - Județul Iași și se adresează funcționarilor publici care lucrează în departamentele de resurse umane, secretarilor generali ai unităților administrativ-teritoriale și consilierilor de etică din primăriile, instituţiile prefectului și consiliile judeţene din județele Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galați.

Vor fi abordate tematici relevante pentru managementul funcţiei publice: reorganizarea structurilor de specialitate din cadrul instituțiilor și autorităților publice, organizarea concursurilor de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice, etica în funcția publică.

Vor fi prezentate cele mai recente proiecte şi iniţiative prin care ANFP reformează funcția publică și dezvoltă un management modern al resurselor umane. 

Evenimentul vine în întâmpinarea nevoilor angajaților administrației publice de a pune în practică multiple aspecte ale funcției publice și sprijină misiunea ANFP de a asigura aplicarea unitară și corectă a legislației specifice.

Invitațiile au fost transmise instituțiilor și autorităților publice menționate mai sus.

Înscrierile sunt deschise până în data de 2 februarie 2023!

Persoanele interesate să participe se pot înscrie la adresa de e-mail: mihaela.vintila@anfp.gov.ro

Agenda evenimentului

Categorie: Anunțuri, marți, 31 ianuarie 2023


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi