Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

700 de funcţii publice ar putea fi ocupate prin derularea proiectului-pilot al concursului naţional

În vederea organizării proiectului-pilot, autorităţile şi instituţiile publice ale administraţiei centrale au previzionat necesarul de funcţii publice generale de grad profesional debutant şi cel de funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici.  Informaţiile au fost centralizate de către ANFP şi aprobate prin act administrativ.

Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici prin care a fost aprobat Necesarul de funcţii publice previzionate pentru desfăşurarea proiectului-pilot a fost publicat, ieri, în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Lista funcțiilor publice vacante poate fi consultată aici

Vasile-Felix Cozma, preşedintele ANFP: Oamenii din cadrul departamentelor de resurse umane joacă un rol important în derularea cu succes a proiectului-pilot şi vreau să le mulţumesc pe această cale pentru modul în care s-au implicat în realizarea necesarului de funcţii. Ştiu că vor fi alături de noi şi în celelalte etape ale concursului, pentru că le-am văzut motivaţia în întâlnirile de lucru pe care le-am avut. Mulţumesc, totodată, colegilor mei, şefi de instituţii publice, pe a căror susținere mă bazez în organizarea proiectului-pilot. Am încrederea că împreună vom schimba în bine administrația publică!

Proiectul-pilot al concursului de ocupare a unor funcţii publice vacante pune în practică noul model de recrutare în funcţia publică propus de ANFP, concurs naţional, şi include şi etapa de selecţie pe post.

Proiectul-pilot oferă cadrul testării acestei metode pentru cele două funcţii publice amintite, pentru ca, ulterior, concursul național să fie extins la nivelul întregii administraţii centrale.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici va publica zilele următoare anunţul privind organizarea etapei de recrutare a proiectului-pilot. 

Categorie: Anunțuri, miercuri, 08 martie 2023


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi