Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

UE recrutează specialiști în relații externe

Oficiul European pentru Selecția Personalului (EPSO) informează că Uniunea Europeană caută specialiști (gradele AD 5 și AD 7) în domeniul relațiilor externe.

Atribuțiile principale:
- promovarea și protejarea intereselor și a valorilor UE în relațiile sale cu țările terțe și cu organizațiile internaționale;
- acordarea de sprijin în aplicarea politicii externe și de securitate comune (PESC) a Uniunii;
- cooperarea cu serviciile diplomatice naționale din statele membre ale UE, precum și cu Consiliul UE și cu Comisia Europeană, pentru a asigura coerența între diferitele domenii ale acțiunii externe a Uniunii.

Condiţiile de participare:
- cetățenie europeană;
- cunoașterea temeinică a uneia dintre cele 24 de limbi oficiale ale UE;
- cunoașterea la un nivel satisfăcător a limbii engleze sau franceze;
- pentru gradul AD 5, trebuie să fi absolvit studii universitare de cel puțin 3 ani, urmate de cel puțin 1 an de experiență profesională în domeniul relațiilor externe;
- pentru gradul AD 7, trebuie să fi absolvit studii universitare de cel puțin 3 ani, urmate de cel puțin 7 ani de experiență profesională în domeniul relațiilor externe sau să fi absolvit studii universitare de cel puțin 4 ani, urmate de cel puțin 6 ani de experiență profesională relevantă.

Menționăm că persoanele selectate îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Serviciului European de Acțiune Externă (SEAE).
Termenul limită pentru depunerea candidaturii este 13 octombrie 2020, ora 12.00 (după-amiaza), ora Bruxelles-ului. 
Referință: EPSO/AD/382/20
Pentru mai multe informații cu privire la criteriile și procedura de selecție, precum și privind modalitatea de depunere a candidaturii, vă rugăm să consultați: external-relations.eu-careers.eu. 

Categorie: Știri și comunicate, joi, 10 septembrie 2020


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi