Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Respecți.(?) Ești respectat.(?). - webinar ANFP

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat, marţi, 31 mai 2022, webinarul cu tema „Să vorbim despre cum vorbim unii cu alții! Respecți.(?) Ești respectat.(?)”. Peste 180 de persoane, reprezentanți ai administraţiei publice, ai mediului universitar și ai mediului neguvernamental, au participat la eveniment.
În luna mai, declarată luna europeană a diversității, au avut loc o serie de manifestări la nivelul statelor Uniunii Europene. EU Diversity Month este o mișcarea de sensibilizare cu privire la importanța diversității și incluziunii la locul de muncă și în societate.
Este cel de-al doilea an în care ANFP, cofondator al Cartei Diversității din România și promotor al principiilor acesteia în administrația publică, ia parte la această mișcare paneuropeană.
Vasile – Felix Cozma, preşedintele ANFP: “Este foarte important să înţelegem că lumea este diversă şi că putem aduce un plus de valoare în instituţii, dacă abordăm diversitatea prin prisma bogăţiei de idei şi culturi pe care o aduce. În aceste vremuri tulburi, trebuie să conştientizăm, mai mult ca oricând, că evoluţia şi bunăstarea unei societăţi depind în egală măsură de valorificarea şi valorizarea potenţialului fiecărui individ în parte. Evenimentul de astăzi a încheiat manifestările dedicate lunii diversităţii, dar a deschis dialogul dintre sectorul public, mediul universitar şi mediul neguvernamental, pentru a crea punţi către o administraţie şi o societate în care respectul reciproc şi încrederea să primeze.”

Agenda evenimentului

Categorie: Anunțuri, joi, 02 iunie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi