Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Program de asistență de specialitate pentru reprezentanţii instituţiilor şi autorităţilor publice de la nivel local

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a stabilit un program distinct de asistență de specialitate pentru reprezentanţii instituţiilor şi autorităţilor publice de la nivel local. Persoanele responsabile din cadrul Direcției Generale Managementul Funcției Publice vor prelua apelurile telefonice, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 12.00. Iniţiativa este una menită să faciliteze procesul de comunicare interinstituţională şi să eficientizeze activitatea de acordare a asistenţei de specialitate structurilor de resurse umane.

Consilierea privește: evidenţa funcţiei publice şi a funcţionarilor publici, actele administrative transmise prin intermediul portalului de management al funcţiilor publice şi al funcţionarilor publici, înștiințările cu privire la organizarea concursurilor pentru ocuparea funcțiilor publice, notificările prealabile ale Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici cu privire la dispunerea exercitării cu caracter temporar a unei funcţii publice de conducere, comunicarea modificărilor intervenite în situaţia funcțiilor publice şi a funcţionarilor publici. 

Comunicarea documentelor de către autoritățile/instituțiile publice de la nivel local se va realiza în continuare prin modalitățile oficiale de transmitere a acestora, respectiv prin intermediul Portalului de management al funcţiilor publice şi al funcţionarilor publici la secţiunea «Ghişeul electronic» - subsecţiunea «eRegistratură», prin e-mail la adresa electronică comunicare@anfp.gov.ro sau prin depunere la registratura agenţiei ori prin poştă, cu confirmare de primire.  

Lista privind judeţele şi numărul de telefon aferent fiecărui judeţ poate fi consultată aici.


Categorie: Anunțuri, vineri, 11 februarie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi