Litigiile pe Fonduri Europene – dezbătute în cadrul unei conferințe organizate de Freedom House România

 
Agenția Națională a Funcționarilor Publici susţine proiectul “Enhancing the Legal Protection for EU Financial Interests in Romania”,  implementat de Freedom House România şi finanţat de Comisia Europeană, în cadrul Directorate D – Policy, OLAF D.1 – Policy Development & Hercule.
 
În cadrul acestui proiect, Freedom House România deschide înscrierile pentru al doilea eveniment din seria de conferințe organizate în cadrul Programului OLAF - Hercule III, „Litigii pe Fonduri Europene”, eveniment care vizează protecția intereselor financiare ale Uniunii Europene în România.
Cea de a doua conferință cu tema „Litigii pe Fonduri Europene” are loc la Cluj-Napoca, în perioada 27-28 septembrie 2018. Detalii privind înscrierea sunt disponibile accesând link-ul: http://freedomhouse.ro/conferinta/ .
Toate înscrierile realizate până în data de 7 septembrie 2018 pentru conferința de la Cluj-Napoca beneficiază de oferta Early Bird (400 de lei, sumă care include: participarea la 2 zile de conferință, prânz, cină și mapă de participant).
 

 

Evenimentul se constituie într-o oportunitate de a participa activ la discutarea unor probleme esențiale din domeniul fondurilor europene, alături de reprezentanţi ai autorităților de management, magistrați, avocați, experți în fonduri europene, funcţionari publici.

 

Informații suplimentare: Alexandra Văduva, alexandra.vaduva@freedomhouse.ro.

 

vineri, 07 septembrie 2018