Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Freedom House România organizează a treia conferinţă pe tema Litigiile pe Fonduri Europene

Freedom House România organizează în perioada 27-28 februarie 2019, la Bucureşti, cea de-a treia conferință cu tema „Litigii pe Fonduri Europene”, eveniment desfăşurat în cadrul proiectului “Enhancing the Legal Protection for EU Financial Interests in Romania”,  implementat de Freedom House România, finanţat de Comisia Europeană, în cadrul Directorate D – Policy, OLAF D.1 – Policy Development & Hercule şi susţinut de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Evenimentul vizează protecția intereselor financiare ale Uniunii Europene în România şi constituie o oportunitate de participare activă la discutarea unor aspecte privind gestionarea situațiilor de suspiciune de fraudă/ nereguli şi consecințele financiare ale acestora, dar şi trecerea controlului ex-ante de la Agenția Națională pentru Achiziții Publice la Autorităţile de Management.
La conferinţă sunt invitaţi reprezentanți ai autorităților de management, magistrați, avocați, experți în fonduri europene.

Detalii privind înscrierea sunt disponibile accesând link-ul: http://freedomhouse.ro/conferinta/ și pe pagina Freedom HouseRomânia.
Precizăm că toate înscrierile realizate până în data de 31 ianuarie 2019 beneficiază de oferta Early Bird (400 de lei, sumă care include: participarea la 2 zile de conferință, prânz, cină și mapă de participant).

Categorie: Anunțuri, miercuri, 30 ianuarie 2019


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi