Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

EPSO caută studenţi - ambasadori ai carierelor în instituţiile europene

ANFP informează că Oficiul European pentru Selecția Personalului (EPSO) a demarat campania de recrutare a studenţilor în cadrul programului EU Careers Ambassadors pentru anul universitar 2019-2020.

Lista universităţilor care şi-au manifestat interesul de a participa în această campanie în cadrul ediţiilor anterioare poate fi consultată mai jos. Această listă a fost întocmită pe baza promptitudinii răspunsurilor primite din partea universităţilor şi va fi actualizată în baza aceleiaşi reguli.
Şi în acest an, ANFP va recomanda, pe principiul rotaţiei între universităţile înscrise,  universitatea din cadrul căreia va fi selectat studentul care va participa la programul de instruire derulat de EPSO. Toate cheltuielile aferente participării la instruire a studentului selectat din universitatea nominalizată de ANFP vor fi suportate de EPSO.  În campanie pot fi înscrişi şi alţi studenţi (maximum 5) din cadrul altor universităţi, însă pentru aceştia universităţile vor suporta cheltuielile aferente instruirii (transport, cazare).

În cazul în care sunt şi alte universităţi care doresc să se înscrie în această campanie, ne pot contacta la adresa de e-mail steluta.spataru@anfp.gov.ro, până la data de 31 ianuarie 2019.
Detalii suplimentare despre campania derulată de EPSO pot fi obţinute accesând link-ul https://epso.europa.eu/job-opportunities/eu-careers-student-ambassadors_en.

1.    Universitatea din București - Facultatea de Administrație și Afaceri
2.    Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor
3.    Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca - Facultatea de Studii Europene 
4.    Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad
5.    Şcoala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA)
6.    Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava
7.    Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir" - Facultatea de Științe Politice, Departamentul Comunicare și Relații Publice
8.    Universitatea „Nicolae Titulescu” din  Bucuresti - Facultatea de Științe Sociale și Administrative
9.    Academia de Studii Economice din București

Categorie: Anunțuri, miercuri, 23 ianuarie 2019


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi