Academia Timişeană AntiCorupţie – la prima ediţie

În perioada 25 - 28 mai 2017 se va desfăşura, la Timişoara, prima ediţie a proiectului Academia Timișeană AntiCorupție (A.T.A.C.), cu sprijinul Ambasadei Canadei, Ambasadei Marii Britanii şi Fundaţiei Konrad-Adenauer-Stiftung prin Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est.

Proiectul ATAC este organizat de Asociaţia LiderJust, cu scopul de a îmbunătăţi mediul juridic din România prin dezvoltarea cunoştinţelor juridice în rândul cetăţenilor şi prin promovarea leadership-ului în justiţie.

Prima ediţie a proiectului ATAC se va desfăşura sub forma unei şcoli de vară şi îşi propune să reunească 20 de tineri funcţionari publici şi profesionişti din serviciile publice din judeţele Timiş, Arad şi Caraş Severin. Persoanele selectate vor participa la training-uri interactive, ateliere şi dezbateri concentrate asupra identificării cauzelor corupţiei şi soluţiilor pentru reducerea/ eliminarea acesteia.

 

Persoanele interesate trebuie să transmită până la data de 30 aprilie 2017, la adresa de email atac@liderjust.ro, un CV însoţit de un eseu în limba română de maxim 2 pagini în care să prezinte schimbarea pe care vor să o realizeze în cadrul organizației în care îşi desfăşoară activitatea.

Toate costurile aferente cursurilor (cazare, masă, materiale de lucru) vor fi acoperite  de către organizatori, urmând ca participanții să suporte cheltuielile de transport.

Mai multe informaţii se regăsesc pe site-ul LiderJust: www.atac.liderjust.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AcademiaTM/.

 


 

marți, 11 aprilie 2017