Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Agenţia Naţională a Funcționarilor Publici organizează seminarul regional „Managementul funcţiei publice”, care va avea loc în perioada 21-22 septembrie 2022, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Amfiteatrul A9.

Agenda poate fi consultată aici.

Invitația este adresată funcționarilor publici care lucrează în departamentele de resurse umane, secretarilor generali  ai unităților administrativ-teritoriale și consilierilor de etică din primăriile, consiliile judeţene și  instituţiile prefectului din județele Alba, Cluj, Sibiu, Hunedoara şi Mureş.

Pe parcursul celor două zile vor fi abordate tematici importante ale managementului funcţiei publice, precum: reorganizarea structurilor de specialitate din cadrul instituțiilor și autorităților publice, organizarea concursurilor de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice, etica în funcția publică și vor fi prezentate cele mai recente proiecte şi iniţiative prin care ANFP dezvoltă un management modern al resurselor umane și promovează inovația și calitatea. 

Evenimentul vine în întâmpinarea nevoilor angajaților administrației publice de a pune în practică diverse aspecte legislative privind funcția publică și sprijină misiunea ANFP de a asigura aplicarea unitară și corectă a legislației specifice.

Persoanele interesate să participe se pot înscrie la adresa de e-mail: mihaela.vintila@anfp.gov.ro, până în data de 19 septembrie.

Categorie: Anunțuri, vineri, 16 septembrie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi