ANFP – deschidere către sugestii și opinii

Agenția Națională a Funcționarilor Publici lansează invitația către toate persoanele interesate de a transmite sugestii și opinii privind actele normative care reglementează domeniul funcției publice și al funcționarilor publici. Lista actelor normative este disponibilă pe website-ul ANFP, accesând link-ul http://www.anfp.gov.ro/continut/Legislatie_ANFP_specifica .

Precizăm că acest demers nu vizează o procedură de consultare publică, ci este un demers de culegere de informații de la toți cei interesați, pentru a putea avea o părere de ansamblu asupra funcționalității și aplicabilității legislației specifice.

Convinși fiind că împreună putem contribui la asigurarea unui serviciu public la înălțimea așteptărilor beneficiarilor, așteptăm sugestiile și opiniile dumneavoastră pe adresa de e-mail delegeferenda@anfp.gov.ro .

 

 

Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici

Nota de fundamentare

Proiect H.G.

Anexa nr. 1

Anexa nr. 2

Anexa nr. 3

Anexa nr. 4

 

 


 

luni, 05 decembrie 2016