Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Anunț privind deschiderea campaniei de raportare

Anunț privind deschiderea campaniei de raportare a Anexei nr. 1 si Anexei nr. 2
Anunț privind deschiderea campaniei de raportare a Anexei  nr. 1 şi Anexei nr. 2 aferente trimestrului IV 2017, respectiv semestrul II 2017
Vă informăm că începând cu data de 12.12.2017 până la data de 22.01.2018 (inclusiv) se derulează activitatea de raportare a Anexei nr. 1 privind respectarea normelor de conduită de către funcţionarii publici pentru trimestrul IV 2017 și a Anexei nr. 2 privind implementarea procedurilor disciplinare în cadrul autorităților și instituțiilor publice pentru semestrul II 2017. 
Anexele se găsesc în Secțiunea „Panoul respondentului” în contul fiecărui consilier de etică.
Sfătuim consilierii de etică ca în situația în care întâmpină probleme în completarea Anexelor să contacteze ANFP la adresa de e-mail raportetica@anfp.gov.ro, adresă destinată exclusiv facilitării colaborării acestora cu Agenția, precum și pentru consilierea și soluționarea eficientă a aspectelor tehnice legate de implementarea platformei online de completare și transmitere a rapoartelor privind respectarea normelor de conduită și a celor privind situația implementării procedurilor disciplinare.