Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

UE recrutează șefi de administrație pentru delegațiile UE din întreaga lume

Oficiul European pentru Selecţia Personalului (EPSO) anunţă că sunt disponibile posturi de șefi de administrație în delegațiile UE (gradul AST 4). Profesioniștii recrutați vor lucra în cadrul Serviciului European de Acțiune Externă (SEAE), cu sediul în Bruxelles.

Ce fac șefii de administrație

Șefii de administrație îi asistă pe șefii delegațiilor UE în îndeplinirea mandatului lor în ceea ce privește funcționarea de zi cu zi a delegației – gestionarea bugetului administrativ și a resurselor umane, supravegherea logisticii, a materialelor și a serviciilor, precum și siguranța și securitatea personalului și a activelor, printre altele. Împreună cu șeful delegației, sunt responsabil de execuția administrativă și financiară globală a bugetului delegației și contribuie la buna funcționare a delegației.

Unde lucrează
Toți membrii personalului SEAE trebuie să lucreze în mod periodic în cadrul delegațiilor Uniunii. În cursul carierei lor, funcționarii SEAE își vor desfășura activitatea, alternativ, în diferite zone geografice și la sediul central și/sau în diferite funcții. Unele delegații sunt situate în țări în care condițiile de trai și de securitate pot fi dificile. 

Condiții pentru ocuparea postului
✅ deținerea cetățeniei UE
✅ cunoașterea a cel puțin două limbi oficiale ale UE, dintre care una dintre cele 24 de limbi oficiale ale UE la nivel aprofundat, iar limba engleză sau franceză la nivel satisfăcător
✅ un nivel studii postliceale de cel puțin doi ani, absolvite cu o diplomă în următoarele domenii: drept, administrarea afacerilor, gestionarea resurselor umane, finanțe, contabilitate, logistică, gestionarea clădirilor sau inginerie, urmate de cel puțin șase ani de experiență profesională relevantă
sau
✅ un nivel de studii secundare absolvite cu o diplomă care oferă acces la învățământul postliceal, urmate de cel puțin nouă ani de experiență profesională relevantă.

Pentru informații detaliate cu privire la calificările cerute și la criteriile de eligibilitate care trebuie îndeplinite, precum și la modalitățile de depunere a candidaturii pentru această procedură de selecție, vă rugăm să consultați heads-of-administration.eu-careers.eu. 

Termenul pentru depunerea candidaturilor este 27 septembrie 2022, ora 12.00 (prânz), ora Bruxelles-ului.

Referință: EPSO/AST/153/22 

Categorie: Anunțuri, marți, 19 iulie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi