Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Lansare aplicație publicare anunțuri de concurs

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici vine în sprijinul autorităților și instituțiilor publice, prin dezvoltarea unei aplicații informatice în scopul publicării anunțurilor de concurs pentru ocuparea funcțiilor publice vacante și temporar vacante. În acest sens, pentru a facilita transmiterea și publicarea anunțurilor de concurs,  vă invităm să utilizați, începând cu data de 14.06.2022, în vederea pilotării, aplicația specifică prin accesarea https://www.anfp.gov.ro/ListaNotificariConcurs.aspx.

Aplicația va fi accesibilă din portalul de management al instituției, meniul Instrumente de lucru, cu două secțiuni: 

- Anunțuri concurs; 
- Gestiune membri comisie.

Menționăm că, în paralel, este disponibilă în continuare transmiterea înștiințării de concurs prin accesarea secțiunii “Anunț publicare concurs”.

Instrucțiuni detaliate de utilizare a aplicației (manual de utilizare) găsiți aici.

Vă încurajăm sa utilizați aplicația în perioada de pilotare, iar problemele întâmpinate să le sesizați pe adresa de email: suport.portal@anfp.gov.ro.

Ca urmare a feedback –ului dumneavoastră referitor la implementarea acestui proces și a eventualelor probleme întâmpinate și semnalate la adresa de e-mail menționată mai sus, vom stabili modalitatea și forma finală de funcționare a aplicației informatice și implicit a manualului de utilizare, în vederea implementării cu caracter permanent a acestei modalități de publicare a anunțurilor de concurs, în conformitate cu dispozițiile art. 618 alin. (3) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Categorie: Anunțuri, marți, 14 iunie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi