Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

BIBLIOTECA DE SPEȚE

Vă invităm să consultați BIBLIOTECA DE SPEȚE, o culegere de situații care pot apărea în domeniul funcției publice, realizată pe baza întrebărilor primite prin petiții sau online.

Secțiunea este menită să acorde sprijin și îndrumare în înțelegerea unor situații general aplicabile, în conformitate cu legislația în vigoare la momentul postării, și este organizată pe domenii tematice, cum ar fi: concurs recrutare, evaluarea funcționarului public, reorganizare etc.

Dacă aveți întrebări, vă recomandăm să consultați inițial biblioteca de spețe. Este posibil să găsiți răspunsurile la întrebările dumneavoastră deja formulate în domeniile tematice respective!

În situația în care biblioteca noastră nu conține informații în legătură cu speța dumneavoastră, ne puteți transmite întrebări prin intermediul secțiunii CONTINUAȚI CU O ÎNTREBARE.

Atenție! Secțiunea este dedicată doar acelor întrebări care permit formularea unor răspunsuri de îndrumare standard și general aplicabile. Întrebările primite și răspunsurile noastre se vor regăsi în domeniul corespunzător din biblioteca de spețe.

Întrebările care necesită o verificare suplimentară sau care vizează o situație particulară, complexă,  vor fi înregistrate la ANFP și vor urma regimul petițiilor.