Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Pilotarea concursului naţional la start!

Am încheiat contractul de prestări servicii de consultanță și dezvoltare a software-ului personalizat pentru dezvoltarea şi implementarea sistemului pentru pilotarea concursului de ocupare a unor funcţii publice.

Prin utilizarea acestor instrumente IT, procesele de recrutare şi de selecţie vor deveni transparente, accesibile fiecărui cetăţean care doreşte să ocupe o funcţie publică din cadrul celor două categorii pilotate: funcţii publice grad debutant, respectiv înalţi funcţionari publici.

Concursul-pilot va fi implementat anul viitor, iar organizarea acestuia va avea la bază principiile competiției, transparenței, competenței, precum şi pe cel al egalității de șanse și al nediscriminării. El se va desfăşura în două etape: etapa de recrutare (prin concurs naţional) şi etapa de selecţie (prin concurs pe post).

Dezvoltarea și pilotarea noului concept administrativ de concurs național este realizată prin proiectul “Transparență și competență în sectorul public”, cod MySMIS2014+140086, SIPOCA 870, finanțat din POCA 2014-2020, implementat în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Detalii proiect

Experienţa acumulată în urma derulării proiectului-pilot va susţine concursul naţional extins, implementat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, care se va adresa tuturor categoriilor de funcţii publice din administraţia publică centrală.
Detalii

Categorie: Anunțuri, marți, 15 noiembrie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi