Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Demarare Program de formare specializată pentru persoanele nou intrate în sistem

În perioada februarie - mai 2023 se va desfăşura Programul de formare specializată pentru persoanele nou intrate în sistem, pentru 25 de funcționari publici de execuție încadrați în perioada 01.03.2022 - 31.01.2023 și fără experiență anterioară de lucru în administrația publică.

Programul face parte din activităţile proiectului „Întărirea capacității INA privind dezvoltarea de studii/ analize cu impact asupra sistemului de formare profesională în administrația publică”, al cărui beneficiar este Institutul Naţional de Administraţie (INA), iar Agenția Națională a Funcționarilor Publici este partener alături de Secretariatul General al Guvernului.
Participarea la programul de formare este gratuită, costurile aferente derulării sesiunilor de formare fiind susținute integral din bugetul proiectului.

Perioada de înscriere: 02 – 08.02.2023.

Pentru mai multe detalii consultaţi site-ul INA: https://ina.gov.ro/inscrieri-programul-de-formare-specializata-pentru-persoanele-nou-intrate-in-sistem/

Aflaţi mai multe detalii despre proiectul „Întărirea capacității INA privind dezvoltarea de studii/ analize cu impact asupra sistemului de formare profesională în administrația publică”, Cod MySMIS 127558, Cod SIPOCA 617 aici.

Categorie: Anunțuri, vineri, 03 februarie 2023


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi