Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Concursul național, proiect-pilot continuă

Agenția Națională a Funcționarilor Publici anunță că proiectul-pilot al concursului pentru ocuparea unor funcții publice vacante se derulează conform calendarului. Proiectul-pilot reprezintă una dintre excepţiile de la prevederea aferentă suspendării concursurilor din administraţia publică, introdusă prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative - articolul IV, alin (3). 

Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2023 a intrat în vigoare ieri, 15 mai 2023. 

În acest moment, în cadrul concursului național se desfășoară probele de testare preliminară și avansată ale candidaţilor, probe care au început ieri simultan, în cele două centre de testare din țară (de la Bucureşti şi Braşov). 

Reamintim, candidații înscriși pentru funcţiile publice vacante generale de grad profesional debutant susțin testarea avansată după finalizarea testării preliminare, în aceeași sesiune.
Pentru funcţiile publice vacante corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici, testarea avansată începe în termen de maximum 7 zile lucrătoare de la comunicarea rezultatelor probei de testare preliminară, de către toți candidații.

Categorie: Anunțuri, marți, 16 mai 2023


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi