Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Administraţie europeană - Funcţionar public european

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează în data de 9 mai 2023, în colaborare cu Institutul Naţional de Administraţie, un webinar dedicat celebrării Zilei Europei.

Webinarul se adresează candidaţilor admişi la etapa de verificare a eligibilităţii a proiectului-pilot al concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici, funcţiilor publice de grad profesional debutant şi studenţilor.
Evenimentul, cu tema: Administraţie europeană - Funcţionar public european”, îşi propune să faciliteze înţelegerea etapelor următoare în derularea şi organizarea proiectului-pilot al concursului național.

În contextul prilejuit de celebrarea Zilei Europei, vor fi discutate aspecte importante ale noului model de recrutare în funcţia publică, inspirat din modelul european – concursul național:
- prezentarea calendarului estimativ de desfășurare a următoarelor probe;
- prezentarea regulilor de desfăşurare a probelor de testare;
- familiarizarea cu modalitatea de testare;
- informaţii despre centrele de testare.

Totodată, în cadrul discuţiilor, vor fi prezentate informaţii valoroase despre dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, prin învăţarea continuă și perfecționarea profesională, cu accent pe oferta de programe de formare profesională aflată în portofoliul INA.

11.45 - 13.20 Agenda - candidaţii declaraţi admişi la etapa de verificare a eligibilităţii la Concursul Naţional proiect-pilot, înalţi funcţionari publici

13.35 - 15.10 Agenda - candidaţii declaraţi admişi la etapa de verificare a eligibilităţii la Concursul Naţional proiect-pilot, grad profesional debutant

Prezentare Proiect pilot - debutanți

Prezentare Proiect pilot - înalţi funcţionari publici

Semnificația zilei de 9 mai

Categorie: Evenimente, luni, 08 mai 2023


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi