Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

ANFP acordă asistenţă de specialitate administraţiei publice

Agenția Națională a Funcţionarilor Publici continuă seria întâlnirilor de lucru online, pentru acordarea asistenţei de specialitate funcţionarilor publici cu atribuţii în gestionarea resurselor umane din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice.

Întâlnirile cu reprezentanţii instituţiilor publice de la nivel local sunt planificate pe judeţe,  în perioada 05 aprilie 2021 – 08 aprilie 2021 urmând să se desfăşoare după cum urmează: în data de 05 aprilie 2021 (judeţul Arad), în data de 06 aprilie 2021 (judeţul Argeş), în data de 07 aprilie 2021 (judeţul Bacău) şi  în data de 08 aprilie 2021 (judeţul Bihor).

Prima întâlnire cu reprezentanţii instituţiilor publice din administraţia publică centrală se va desfăşura în data de 09 aprilie 2021 şi se adresează personalului din cadrul Ministerului Culturii şi din cadrul Direcţiilor Judeţene pentru Cultură.

Un calendar actualizat al tuturor întâlnirilor va fi disponibil în perioada următoare, pe site-ul ANFP, www.anfp.gov.ro.

Confirmarea participării se face cu cel puţin  2 zile înainte de data stabilită pentru desfăşurarea întâlnirii. 

În vederea înscrierii, se descarcă formularul de participare de aici, se completează şi se semnează de către conducătorul instituţiei şi se transmite aici.

Categorie: Anunțuri, marți, 30 martie 2021


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi