Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Arhivă anunturi proiect cod SMIS 2773


13.09.2012 - ANFP a primit o diplomă din partea ECDL România 

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a primit diploma 10 ani de promovare a standardului ECDL în România
acordată de către ECDL România în cadrul Forumului Naţional ECDL, 10 ani ECDL România. Evenimentul a avut loc în perioada 31 august – 02 septembrie 2012 la Poiana Braşov, judeţul Braşov.
Distincţia a fost acordată ANFP, în calitate de instituţie care asigură formarea angajaţilor din sectorul public, pentru activitatea intensă şi îndelungată depusă pentru promovarea standardului ECDL la nivelul administraţiei publice centrale şi locale.
Totodată, în cadrul evenimentului, reprezentanţii ANFP au prezentat realizările şi modalităţile prin care se va asigura
sustenabilitatea proiectului „Standarde Europene în Utilizarea Tehnologiei Informaţiei în Administraţia publică – Program Naţional de Certificare a Funcţionarilor publici”, cod SMIS 2773. Proiectul a fost confinanţat din Fondul Social European, Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative şi a fost derulat de către ANFP în perioada august 2009 –
februarie 2012. 
Distincţia primită ne onorează şi îi asigurăm atât pe cei care ne-au conferit-o, cât şi pe principalii noştri beneficiari – oamenii din administraţia publică, de preocuparea permanentă pe care o avem în ceea ce priveşte perfecţionarea continuă la standarde ridicate a resursei umane, în beneficiul societăţii româneşti”, a fost mesajul preşedintelui ANFP, Eugen COIFAN, transmis cu acest prilej.

Diploma 10 ani de promovare a standardului ECDL în România

18.10.2011 - Instruire în domeniul tehnologiei informaţiei 

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informează că, după finalizarea a cinci serii de instruire, un număr de 10903 funcţionari publici au fost instruiţi în domeniul tehnologiei informaţiei în vederea obţinerii certificatului ECDL Start /Complet în cadrul proiectului „Standarde Europene în Utilizarea Tehnologiei Informaţiei în Administraţia Publică – Program Naţional de Certificare a Funcţionarilor Publici”, cod SMIS 2773. 

19.07.2011 - Instruire în domeniul tehnologiei informaţiei la standarde europene
 
Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informează că, începând cu data de 29.11.2010 şi până în prezent, un număr de 6702 funcţionari publici au fost instruiţi în domeniul tehnologiei informaţiei în vederea obţinerii certificatului ECDL în cadrul proiectului „Standarde Europene în Utilizarea Tehnologiei Informaţiei în Administraţia Publică – Program Naţional de Certificare a Funcţionarilor Publici”, cod SMIS 2773.