Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Webinarul ”Reconfigurare prin inovare. Lecții învățate”

În data de 17 noiembrie 2020, începând cu ora 12.00, sub coordonarea Secretariatului General al Guvernului, va fi organizată conferința tip webinar ”Reconfigurare prin inovare. Lecții învățate”.
Tema evenimentul o reprezintă experiențele și provocările generate de criza Covid 19 și evidențierea măsurilor inovative de răspuns la acestea, adoptate atât de autoritățile statului, cât și de actori ai societății civile, pentru a putea face față schimbărilor survenite.
În deschidere va lua cuvântul președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Violeta Vijulie, care va puncta câteva din soluţiile implementate deja la nivelul instituţiei, dar şi direcţiile viitoare de acţiune.

***

Webinarul se desfășoară în contextul evenimentului global ”Government  after Shock.  An unconventional event for unconventional times”, care are loc în luna noiembrie 2020 la nivelul Observatorului pentru inovare din sectorul public (OPSI), din cadrul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), şi ca efect al aderării SGG la Declaraţia OCDE asupra inovării în sectorul public. 

Categorie: Știri și comunicate, vineri, 13 noiembrie 2020


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi