Vizita profesorului japonez Hirofumi Takada la ANFP

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a primit, în data de 5 septembrie, o delegaţie a Institutului Naţional de Studii Politice (GRIPS) din Tokyo şi a Ambasadei Japoniei în România.

Vizita s-a desfăşurat în contextul derulării programului Young Leaders’ Program (YLP) care se adresează tinerilor funcţionari publici şi oficiali guvernamentali care, până la data de 9 octombrie 2017, îşi pot depune dosarele în vederea obţinerii unei burse de studiu în Japonia.

La întâlnire au participat preşedintele ANFP, domnul Leonid MOISIU, Bianka Diacencu, expert, Direcţia Comunicare şi Relaţii Internaţionale, alături de Mayo Nishiike – ataşat cultural al Ambasadei Japoniei în România şi de Hirofumi TAKADA, profesor GRIPS.

Preşedintele ANFP a confirmat susţinerea în promovarea programului şi a reafirmat deschiderea Agenţiei faţă de astfel de iniţiative.

Informaţii suplimentare referitoare la bursele oferite prin programul YLP sunt disponibile accesând website-urile: www.grips.ac.jp şi www.anfp.gov.ro.

 


 

miercuri, 06 septembrie 2017