Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Vasile - Felix Cozma a revenit la conducerea ANFP

Luni, 3 ianuarie 2022, prim-ministrul Nicolae Ciucă a semnat decizia de numire a lui Vasile – Felix Cozma în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Cu o bogată experienţă în administraţia publică centrală, dar şi locală, preşedintele Cozma revine la ANFP pentru al doilea mandat. Primul mandat s-a desfăşurat în perioada martie 2018 – decembrie 2019 şi a cuprins activităţi cu rezultate valoroase, inclusiv implementarea de proiecte prin intermediul finanţării externe şi activităţi de substanţă, derulate în marja deţinerii de către România a  Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

“Digitalizarea serviciilor publice oferite de instituţiile publice şi simplificarea procedurilor de lucru sunt două dintre obiectivele pe care le-am avut în vedere încă din primul mandat de preşedinte al ANFP. Mă bucur că am ocazia de a continua munca începută şi de a dezvolta reformele de impact pentru administraţia publică. Îmi doresc oameni bine pregătiţi în funcţia publică şi voi face din profesionalizarea funcţionarilor publici un deziderat. În toate demersurile voi avea în vedere deschiderea către cetăţeni, căci interesul acestora trebuie să primeze în toate acţiunile oamenilor din serviciul public. Mă onorează şi, totodată, mă responsabilizează această funcţie. Sunt sigur că voi avea sprijinul colegilor mei din ANFP, în tot ceea ce îmi propun. Împreună vom realiza lucruri de care să fim mândri şi care să servească binelui comun!”, a declarat noul preşedinte al ANFP.

Vasile – Felix Cozma a înlocuit–o la conducerea ANFP pe Violeta Vijulie, care a deţinut mandatul din septembrie 2021 până la data de 03 ianuarie 2022.

Categorie: Știri și comunicate, marți, 04 ianuarie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi