Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

UE caută asistenți lingviști talentați

Mânuiți cuvintele cu pricepere? Cunoștințele dumneavoastră de gramatică sunt impecabile? În acest caz, a sosit momentul să aplicați competențele dumneavoastră lingvistice într-un mediu internațional.

Instituțiile UE caută asistenți lingviști croați, neerlandezi, estonieni, italieni, polonezi și portughezi (gradul AST 1).

Atribuţii generale: acordarea de sprijin lingviștilor, traducătorilor și juriștilor-lingviști în activitatea lor de traducere, revizuire și finalizare a documentelor, efectuarea de cercetări terminologice, prelucrarea de texte, actualizarea traducerilor tematice etc..

Condiţii pentru înscriere:
- deţinerea cetăţeniei UE, cunoaşterea a cel puțin două limbi oficiale ale UE: cunoașterea aprofundată a uneia dintre limbile următoare: croată, neerlandeză, estonă, italiană, polonă sau portugheză și cunoașterea la nivel satisfăcător a limbii engleze sau franceze;
- studii postliceale absolvite cu diplomă, având relevanță pentru natura atribuțiilor
                                             sau
studii secundare absolvite cu diplomă care oferă acces la învățământul superior, urmate de o experiență profesională de cel puțin 3 ani, având relevanță directă cu natura atribuțiilor.

Înscrierea se poate face doar pentru un singur profil lingvistic.

Pentru informații detaliate cu privire la calificările cerute și la criteriile de eligibilitate care trebuie îndeplinite, precum și la modalitățile de depunere a candidaturii pentru această procedură de selecție, vă rugăm să consultați site-ul web linguistic-assistants.eu-careers.eu.

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 24 mai 2022, ora 12.00 (prânz), ora Bruxelles-ului.

Referință: EPSO/AST/152/22.

Categorie: Anunțuri, joi, 28 aprilie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi