Cea de-a doua întâlnire a Consiliului Cartei Diversității din România

Joi, 02 noiembrie 2017, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21 și fundația Forum for International Communications au organizat cea de-a doua întâlnire a Consiliului Cartei Diversității din România, activitate din cadrul proiectului I.D.E.A.S. - Incluziune. Diversitate. Egalitate. Conştientizare. Succes. (Lansarea Cartei Diversităţii în Slovenia, Croaţia şi România).
În cadrul întâlnirii, membrii Consiliului și partenerii au analizat activitățile derulate până în prezent prin proiect și au abordat aspecte vizând consolidarea suportului de curs pe tematica diversității și dezvoltarea strategiei de promovare a Cartei Diversității în scopul atragerii de semnatari și implementării optime a principiilor Cartei în România.
„Vă felicit pentru implicarea în acest demers, care este unul foarte important, deoarece diversitatea reprezintă o temă care trebuie abordată cu seriozitate și responsabilitate de noi toți. Mă bucur că avem alături în acest proiect numeroase companii din mediul privat și îmi exprim convingerea că această colaborare va fi una benefică efortului de implementare a unor practici coerente în acest domeniu”, a fost mesajul transmis de președintele ANFP, Leonid – Augustin Moisiu, în deschiderea întâlnirii.


***

Informații detaliate despre proiect pot fi obținute pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici www.anfp.gov.ro , la secțiunea Proiecte/În implementare.

vineri, 03 noiembrie 2017