Seminar regional IASIA cu tema „Dezvoltarea capacității resurselor umane pentru realizarea agendelor la nivel național privind dezvoltarea”

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informează că Institutul Doha pentru Studii Absolvite (DI), Institutul Internațional de Științe Administrative (IIAS) și Asociația Internațională a Școlilor și Institutelor de Administrație (IASIA) vor organiza un seminar regional cu tema „Dezvoltarea capacității resurselor umane pentru realizarea agendelor la nivel național privind dezvoltarea”, în perioada 11-12 decembrie 2019. Conferința face parte dintr-o colaborare mai extinsă între IIAS-IASIA, DI și statul Qatar, colaborare care vizează crearea unor grupuri de lucru comune pentru efectuarea unor cercetări pe teme specifice și  implicarea în proiecte de colaborare, în special pentru dezvoltarea administrației publice.
În acest sens, organizatorii invită persoanele interesate să depună abstracte pentru participarea la acest seminar regional, până la data de 31 septembrie 2019.
Materialele (de maximum 400 de cuvinte) pot fi transmise la adresa de e-mail: b.dobra@iias-iisa.org urmând ca apoi să fie evaluate de un Comitet de organizare. Autorii ale căror materiale au fost acceptate vor primi o notificare până la 11 octombrie 2019 și li se va solicita să transmită o lucrare pe această temă. Detalii despre elaborarea lucrării pot fi consultate  pe site-ul dedicat acestui eveniment, respectiv: http://iias-iisa.org/iasia/iasia-doha-conferance.php.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați următorul link: http://iias-iisa.org/iasia/iasia-doha-conferance.php

joi, 08 august 2019