Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Proiectul „Consolidarea capacității administrative a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici”

                  

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) beneficiază de finanţare din partea Comisiei Europene prin Programul de sprijin pentru reforme structurale pentru perioada 2017-2020, pentru implementarea proiectului „Consolidarea capacității administrative a ANFP”, cod proiect 20RO04. Valoarea proiectului este de 650.000 euro.

Proiectul este derulat în perioada iunie 2020- iulie 2022  cu asistența tehnică a Băncii Mondiale și are ca obiectiv specific sprijinirea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici în dezvoltarea funcțiilor sale strategice de resurse umane în funcțiile publice, precum și îmbunătățirea capacității sale de a-și îndeplini atribuțiile conform Codului Administrativ.

Rezultatul final  este de a crește capacitățile ANFP de coordonare și implementare a reformelor MRU bazate pe competențe în funcțiile publice din România, în conformitate cu bunele practici internaționale.

Acest rezultat este, de asemenea, în conformitate cu Recomandarea UE specifică țării pentru asigurarea unei funcții publice profesionale și independente, precum și cu obiectivele Strategiei Guvernamentale pentru Dezvoltarea Funcției Publice (SDFP 2016-2020).
Toate intervențiile transversale din proiect vor reprezenta baza pentru realizarea unei reforme structurale în domeniul resurselor umane în sistemul funcției publice.

Categorie: Anunțuri, miercuri, 03 februarie 2021


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi