Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Proiect de Lege pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ

Vă informăm că, în data de 14.06.2022, a fost publicat pe site-ul ANFP, în secţiunea Transparenţă decizională/ Proiecte de acte normative, Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului  nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

În temeiul art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor fi transmise într-o perioadă de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.


Propunerile, sugestiile și/sau opiniile pot fi comunicate Agenției Naționale a Funcționarilor Publici fie direct prin email pe adresa prevăzută pe site-ul nostru la rubrica proiecte de acte normative (alexandra.cojocaru@anfp.gov.ro), pe adresa comunicare@anfp.gov.ro sau prin orice alt mijloc de comunicare (poștă: Bd. Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, sector 3, București, cod poștal 030669), fie prin intermediul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației la adresa transparenta@mdlpa.ro, în termenul prevăzut anterior.

Proiectul a fost publicat pe pagina de internet a MDLPA la adresa:  https://www.mdlpa.ro/pages/proiectlegemodificarecodadministrativ10062022.

Categorie: Anunțuri, marți, 14 iunie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi