Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Progresul înregistrat de participanții la primele 24 sesiuni de formare organizate în cadrul Modulului de formare generală în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal (M1) proiect Cod 1.1.114

În perioada iunie 2021 - martie 2022, în cadrul proiectului „Instruire orizontală în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal pentru beneficiarii și potențialii beneficiari FESI”, cod proiect 1.1.114, cod SMIS2014+129690, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat 24 sesiuni de formare din cele 50 în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal dedicate funcționarilor publici din cadrul instituțiilor implicate în dezvoltarea, implementarea și/sau gestionarea proiectelor finanțate din fonduri FESI.
Pentru evaluarea gradului de îmbunătățire a cunoștințelor dobândite în urma parcurgerii sesiunilor de instruire, au fost aplicate tuturor participanților teste inițiale și sumative, analiza statistică a rezultatelor obținute confirmând progresul semnificativ înregistrat de aceștia și impactul pozitiv al activității de formare. 
Astfel, comparând rezultatele inițiale și finale obținute de către toți cei 510 participanți, s-a constatat o diferență de 2,78 puncte între media punctajelor aferente celor două momente ale evaluării, nota medie fiind 9,87 la evaluarea finală față de 7,09 la evaluarea inițială. În valori procentuale, s-a obținut un progres mediu de 28,08%. Cel mai mic progres este de 0% iar cel mai mare progres este de 80%. Progresul de la nota la 2 la nota 10 fiind cel mai mare înregistrat. Nicio grupă nu a avut o rată de progres mai mică de 20%. 

              

Felicităm toți participanții pentru rezultatele obținute și le dorim succes în aplicarea în activitatea curentă a cunoștințelor dobândite. 
În perioada martie-decembrie 2022, se derulează 2 module, respectiv Modulul de formare în vederea obținerii certificării ANC în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal (M2), format din 10 sesiuni și M1 format din 26 sesiuni.

La finalul anului 2022 vom comunica pe pagina web a Agenției progresul înregistrat de participanții care vor finaliza sesiunile de formare din cadrul celor două module, organizate la același standard de calitate și profesionalism, cu speranța că toți vor obține aceleași rezultate meritorii.

Categorie: Anunțuri, joi, 21 iulie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi