Măsuri ANFP în contextul riscului de răspândire a COVID-19

În contextul evoluției epidemiei cu COVID-19 și a măsurilor preventive adoptate la nivel național, solicităm tuturor cetățenilor ca relaționarea cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici să se realizeze exclusiv electronic.

Astfel, pentru sesizări, petiții și solicitări se pot accesa aplicațiile disponibile pe pagina web (http://www.anfp.gov.ro/Solicit/Petitie, respectiv http://www.anfp.gov.ro/Solicit/Cerere544) sau puteți utiliza adresa de e-mail a Agenției (comunicare@anfp.gov.ro), în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră.

Instituția noastră are infrastructura necesară circuitului electronic al documentelor, care asigură un flux optim al acestora (primire – înregistrare – soluționare – transmitere către solicitant), astfel încât comunicarea electronică să se realizează optim, evitându-se deplasarea la sediul Agenției.

De asemenea, vă anunțăm că, începând de la această dată, se suspendă programul de audiențe la nivel instituțional, până la o dată care va fi comunicată ulterior. Aşteptăm solicitările care pot fi formulate în scris, pe adresa de email sau prin intermediul aplicaţiilor menţionate anterior.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin!

miercuri, 11 martie 2020