Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

EPSO – anunț privind cooperarea cu organizații pentru persoanele cu dizabilități

ANFP informează că, în contextul marcării în luna decembrie a Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități, EPSO a lansat un apel în vederea dezvoltării unei cooperări cu organizații UE implicate în promovarea și bunăstarea cetățenilor cu dizabilități. 

Demersul reprezintă, în același timp, o oportunitate pentru a informa cetățenii europeni și potențialii candidați despre politica EPSO privind egalitatea și diversitatea, despre măsuri specifice pentru candidații cu dizabilități și despre câteva instrumente practice cu privire la modul de a solicita ajustări speciale în testele de selecție.

Această inițiativă, întreprinsă de EPSO, este în conformitate cu recomandarea nr. 89 a Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități.

Informații privind modalitatea de cooperare puteți găsi la următorul link: https://epso.europa.eu/content/join-our-network-disability-organisations_en, iar pentru informații privind politica de egalitate și diversitate vă invităm să accesați link-ul: https://epso.europa.eu/how-to-apply/equal-opportunities_en

Categorie: Anunțuri, luni, 16 decembrie 2019


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi