EPSA 2017 - o provocare a inovaţiei în sectorul public

     Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) informează că Institutul European de Administraţie Publică (EIPA) a anunţat deschiderea oficială a competiţiei pentru câştigarea Premiului pentru Sectorul Public European – EPSA, ediţia 2017.
     Şi în acest an, vor fi premiate şi diseminate cazurile de bună practică, cu performanţă dovedită în abordarea inovativă a serviciilor publice, tematica competiţiei fiind: „Un sector public inovativ în anul 2017 – soluţii noi la provocări complexe”.
EPSA 2017 se adresează instituţiilor din sectorul public de la toate nivelurile, organizaţiilor non-guvernamentale, instituţiilor de învăţământ, asociaţiilor, reprezentanţilor din mediul privat.
      Cu acest prilej, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici invită instituţiile publice din România să participe la acest eveniment bienal pentru ca bunele practici inovative din sectorul public românesc să fie cunoscute şi apreciate la nivel european şi, astfel, să devină parte a Reţelei europene de excelenţă în sectorul public.

     Data limită de depunere a aplicaţiilor este 13 aprilie 2017. Informaţii relevante despre EPSA 2017, precum şi despre modalitatea de înscriere online puteţi regăsi accesând site-ul competiţiei la adresa: www.epsa2017.eu . De asemenea, organizatorii au pus la dispoziţia persoanelor interesate adresa de email: info@epsa2017.eu .

joi, 16 februarie 2017