Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Cursuri gratuite Microsoft

Microsoft organizează cursuri şi ateliere gratuite care oferă participanţilor oportunitatea de a dobândi abilităţi tehnice, adaptate procesului de digitalizare a organizaţiilor.
Încurajăm funcţionarii publici din instituţiile şi autorităţile publice care doresc să acumuleze cunoştinţe noi sau să îşi perfecţioneze competenţele în acest domeniu, să valorifice această oportunitate de dezvoltare.

Oferta Microsoft cuprinde două tipuri de instruire, şi anume:
- Microsoft Virtual Training Days: cursuri gratuite concepute pentru fiecare nivel de cunoștințe și oferite săptămânal, pentru pregătirea examenelor de certificare în tehnologii Microsoft, dar și pentru obținerea de oportunități de creștere a carierei și de dezvoltare personală. Ele sunt: Azure, Microsoft 365, Security, Dynamics 365 și Power Platform. 

- Microsoft Immersion Workshops: evenimente digitale gratuite pentru dobândirea de cunoștințe avansate, cu experiență practică de laborator, oferite de parteneri experți Microsoft.

Ce aduc in plus aceste ateliere:
- experiență interactivă și practică cu serviciile Microsoft, cum ar fi Azure, Dynamics 365, Power Platform și soluții de securitate;
- cunoștințele și abilitățile pentru valorificarea produselor Microsoft;
- perfecționare în tehnologiile care duc la rezultate de succes în viața reală.

Detaliile legate de oferta gratuită şi înscrieri se regăsesc AICI.

Categorie: Anunțuri, vineri, 28 octombrie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi