Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Consultare cadre de competenţe

Marţi, 7 iunie 2022, a avut loc la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici o reuniune de lucru, pentru discutarea conceptului cadrelor de competente şi a proiectului de act normativ aferent implementării.
Au fost prezenţi reprezentanți ai compartimentului de resurse umane și personal cu atribuții în domeniul juridic – avizare acte normative din cadrul Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, Ministerului Justiției, Ministerului Finanțelor şi Autorităţii pentru Digitalizarea României.

Măsurile de reformă discutate au avut la bază modelele elaborate de către Banca Mondială prin proiectul „Dezvoltarea unui sistem de management unitar al resurselor umane din administrația publică", cod SMIS 119957 (SIPOCA 136), derulat de către ANFP în calitate de partener, alături de Secretariatul General al Guvernului (beneficiar) și Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.
Detalii: https://tinyurl.com/zewpyzs9

Evenimentul se încadrează în seria consultărilor pe care ANFP le va organiza, în luna iunie, pentru a facilita instituţiilor publice înțelegerea proceselor majore privind operaționalizarea pilotării concursului național de ocupare a unor funcții publice și implementarea cadrelor de competență. Consultările au şi scopul de a implica direct toate instituțiile cu rol strategic în procesul de reformă, în actualizarea cadrului normativ.

Categorie: Știri și comunicate, marți, 07 iunie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi