Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Consultare - Concurs naţional

În contextul consultărilor purtate de ANFP cu instituţiile cu rol strategic în implementarea reformei, s-a desfăşurat astăzi, în sistem hibrid, cea de-a treia întâlnire.

Alături de reprezentanţii ANFP au fost prezenţi reprezentanţi ai Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, Ministerului Justiției, Ministerului Finanțelor şi ai Autorităţii pentru Digitalizarea României.

Întâlnirea de astăzi a fost dedicată concursului naţional. Au fost discutate procesele majore pentru operaţionalizarea concursului, propunerile de modificări legislative, dar şi etapele aferente implementării.

Toate măsurile de reformă discutate în cadrul consultărilor au la bază modelele elaborate de Banca Mondială prin proiectul „Dezvoltarea unui sistem de management unitar al resurselor umane din administrația publică", cod SMIS 119957 (SIPOCA 136), derulat de ANFP în calitate de partener, alături de Secretariatul General al Guvernului (beneficiar) și Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Mai multe despre proiect şi despre măsurile de reformă, puteţi consulta: http://www.anfp.gov.ro/continut/SIPOCA136.


Categorie: Știri și comunicate, marți, 14 iunie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi