Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Burse de studiu în Japonia - Young Leaders’ Program (YLP)

ANFP sprijină derularea programului de burse „Young Leaders’ Program” derulat de Guvernul Japoniei, prin intermediul Ambasadei Japoniei în România. Programul are ca obiectiv formarea viitorilor leaderi şi îşi propune să contribuie la întărirea relaţiilor de colaborare între diferite ţări.

Persoanele eligibile pentru a participa la acest program sunt tineri funcționari publici care îşi desfăşoară activitatea în administraţia publică şi reprezentanţi guvernamentali care pot juca un rol important ca viitori leaderi la nivel naţional.
Durata programului este de un an (octombrie 2023 – septembrie 2024) şi va fi găzduit de National Graduate Institute for Policy Studies (GRIPS) din Japonia. Cursurile se vor desfășura în limba engleză.

Informații despre condițiile de participare, procedura de înscriere și selecție, cât și detalii referitoare la cheltuielile privind deplasarea, cazarea și plata bursei puteți găsi mai jos:

Formularele necesare înscrierii pot fi descărcate, mai jos:

Persoanele interesate să participe la Program pot depune dosarele de candidatură la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, bvd. Mircea Vodă nr. 44, Sector 3, Bucureşti, până la data de 10 noiembrie 2022.
Pentru mai multe informații, persoana de contact este Steluta Spătaru, e-mail steluta.spataru@anfp.gov.ro, tel. 0731 792 508.

Categorie: Anunțuri, luni, 12 septembrie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi