Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Anunț privind progresul înregistrat de participanții la primele 15 sesiuni de formare organizate în cadrul proiectului Cod 3.1.107 – cunoștințe îmbunătățite în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal

În perioada aprilie - septembrie 2021, în cadrul proiectului „Instruire în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal pentru structurile din cadrul sistemului de coordonare, gestionare și control al FESI în România”, cod proiect 3.1.107, cod SMIS 2014+ 128212, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat 15 sesiuni de formare în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal dedicate structurilor din cadrul sistemului de coordonare, gestionare și control al FESI.

Pentru evaluarea gradului de îmbunătățire a cunoștințelor dobândite în urma parcurgerii sesiunilor de instruire, au fost aplicate tuturor participanților teste inițiale și sumative, analiza statistică a rezultatelor obținute confirmând progresul semnificativ înregistrat de aceștia și impactul pozitiv al activității de formare.

Astfel, comparând rezultatele inițiale și finale obținute de către toți cei 307 participanți, s-a constatat o diferență de 3,7 puncte între media punctajelor aferente celor două momente ale evaluării, nota medie fiind 8,91 la evaluarea finală față de 5,21 la evaluarea inițială. În valori procentuale, s-a obținut un progres mediu de 41,1%. O treime dintre grupe au reușit dublarea notelor (cu o medie între 50 și 64%), cel mai mare progres înregistrat la nivel individual fiind de 88,9%, de la nota 1 la nota 9. Nicio grupă nu a avut o rată de progres mai mică de 20%.

Felicităm toți participanții pentru rezultatele obținute și le dorim succes în aplicarea în activitatea curentă a cunoștințelor dobândite. În perioada februarie-septembrie 2022, vom derula încă 20 de sesiuni de formare în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal dedicate structurilor din cadrul sistemului de coordonare, gestionare și control al FESI, organizate la același standard de calitate și profesionalism și cu aceeași atenție pentru asigurarea condițiilor și a măsurilor de siguranță pentru participanții din proiectul nostru, cu speranța că toți vor obține aceleași rezultate meritorii.

 

Categorie: Anunțuri, miercuri, 19 ianuarie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi