Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Anulare concurs organizat în vederea încadrării pe perioadă determinată

Agenția Națională a  Funcționarilor Publici anunţă anularea concursului  organizat în vederea încadrării pe perioadă determinată, în condițiile Legii  nr. 53/2003 privind Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea posturilor de natură contractuală, respectiv manager de proiect sistem informatic, arhitect soluție/system, business analyst general, business analyst security, expert e-guvernare, administrație, în afara organigramei ANFP, în cadrul proiectului: “Transparență și competență în sectorul public”, cod MySMIS2014+ 140086, SIPOCA 870,  cu proba scrisă programată pentru data de 15 aprilie 2021, ca urmare a constatării unui viciu de procedură în iniţierea şi organizarea concursului.
Agenția Națională a Funcționarilor Publici va organiza un nou concurs al cărui caledar va fi comunicat prin afişare la sediul şi pe site-ul instituţiei.
Candidaturile înregistrate la concursul a cărui procedură a fost anulată se consideră valide dacă persoanele care au depus dosarele de concurs îşi exprimă în scris intenţia de a participa din nou la concurs la noile date, prin depunerea unei noi cereri de înscriere.
Afişat astăzi, 06.04.2021 la avizierul şi pe site-ul  Agenției Naționale a  Funcționarilor Publici

Categorie: Anunțuri, marți, 06 aprilie 2021


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi