Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

Agenția Europeană pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (Frontex) recrutează ofițeri de sprijin

ANFP informează că Agenția Europeană pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (Frontex) cu sediul în Polonia, recrutează 300 de candidați pentru a asigura o rezervă în vederea angajării ca ofițeri de sprijin (grupa de funcții de asistenți). Frontex asigură, împreună cu statele membre, securitatea și buna funcționare a frontierelor externe ale Europei.

Ofițerii de sprijin urmează să efectueze o gamă largă de sarcini în domeniile administrației, resurselor umane, afacerilor juridice, bugetului și finanțelor, TIC și comunicării.

Condițiile necesare înscrierii la concurs sunt următoarele:
- studii superioare, absolvite cu diplomă, urmate de cel puțin 9 ani de experiență profesională cu normă întreagă SAU studii secundare absolvite cu o diplomă care oferă acces la învățământul superior, urmate de cel puțin 12 ani de experiență profesională cu normă întreagă.
- cunoașterea temeinică a unei dintre cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene și cunoașterea în mod satisfăcător a limbii engleze.
- cetățean al unuia dintre statele membre ale UE sau al uneia dintre țările din spațiul Schengen.

Pentru informații detaliate cu privire la calificările și experiența specifică de lucru cerute, la procedura de selecție și la modalitățile de depunere a candidaturii, vă rugăm să consultați: support-officers.eu-careers.eu.

Candidaturile pot fi depuse până la data de 18 decembrie 2019, ora 12.00 p.m., ora Bruxelles-ului.

Candidaților selecționați li se poate oferi un contract temporar pe o perioadă de 5 ani, care poate fi reînnoit. Remunerația membrilor personalului constă în salariul de bază, la care se adaugă alocațiile specifice, inclusiv indemnizația de expatriere și alocația familială, în funcție de situația personală a angajatului.


Referință: FRONTEX RCT-2019-00022

ANUNȚ FRONTEX

Categorie: Anunțuri, miercuri, 27 noiembrie 2019


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi