Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

ANFP promovează răspunsul eficient al administrației publice în contextul COVID-19

     Agenția Națională a Funcționarilor Publici adaptează formatul tradițional al Competiției celor mai bune practici din administrația publică, în contextul actual determinat de pandemia COVID-19.
     Astfel, cea de-a XIII-a ediție a Competiției va consta în realizarea unui Ghid de bune practici care va cuprinde măsurile inovative și eficiente care au fost adoptate de către instituțiile și autoritățile publice pentru a răspunde situației de criză generate de pandemie, ca de exemplu: sprijin pentru cetățeni, grupuri vulnerabile, prevenție etc.
     Dorim, în acest sens, ca eforturile administrației publice să fie cunoscute și apreciate ca modele de răspuns la acele situații de criză care afectează societatea în ansamblul ei.
     Invităm, astfel, toate autoritățile și instituțiile publice care au implementat măsuri susținute de răspuns la această situație fără precedent, să se alăture demersului ANFP de identificare a acestor inițiative și să ne transmită până sfârșitul lunii iunie, pe adresa comunicare@anfp.gov.ro, o succintă descriere a acestora, urmând ca, ulterior, să fie detaliate pe o structură standard, în vederea includerii în Ghid.

Categorie: Știri și comunicate, joi, 30 aprilie 2020


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi