Mareste fontul
Micsoreaza fontul
Alb si negru
Inverseaza culorile
Agenția Națională a Funcționarilor Publici
Promovăm PERFORMANȚA, punem în valoare OAMENII din serviciul public!

ANFP pregăteşte concursul naţional

În perioada 1 – 4 noiembrie 2022, ANFP a organizat o serie de întâlniri cu operatori de drept public și privat interesați în a acorda suport tehnic Agenţiei pentru pregătirea achiziţiei în vederea dezvoltării şi implementării concursului național.
Pentru asigurarea tratamentului egal, transparenței și liberului acces la informație, concurenței loiale, a fost lansat un anunț de consultare a pieţei, în data de 27 octombrie 2022. Ca urmare a anunțului s-au organizat o serie de întâlniri față în față și online cu operatori interesați.

Vineri, 4 noiembrie, s-a desfăşurat întâlnirea comună a tuturor operatorilor interesaţi, iar în perioada 1 – 3 noiembrie, au avut loc întâlniri individuale. Peste 30 de reprezentanți ai mediului privat şi ai mediului academic au participat la întâlnirea comună.
Scopul întâlnirilor a fost acela de a colecta opinii pentru organizarea și desfășurarea procedurii de atribuire pentru serviciile de consultanță și dezvoltare a sistemului de concurs național, de elaborare a procedurilor metodologice și a instrumentelor de organizare a concursului și implementarea/derularea concursului național extins.
Prin valorificarea sugestiilor, opiniilor și recomandărilor relevante primite, ANFP va definitiva specificațiile de ordin tehnic, metodologic şi bugetar, necesare elaborării caietului de sarcini: soluțiile IT, soluții/instrumente de testare, experţi, promovare și publicitate etc.

Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitatie.ro.
Proiectul caietului de sarcini și informații suplimentare se regăsesc pe:
- site-ul ANFP: Anunț consultare de piață pentru Servicii de consultanță și dezvoltare a sistemului de concurs național - ANFP (gov.ro)
- SEAP: Anunțul pentru consultarea de piață nr. MC1022285/27.10.2022.

Categorie: Anunțuri, luni, 07 noiembrie 2022


Legături

Anunturi

Arhiva anunturi